Sportsstjerne i sorg: Har mistet sin ufødte datter

For knap en uge siden gennemgik NFL-stjernen Devin McCourty og hans kone, Michelle, det, som ethvert vordende forældrepar frygter.

Parret ventede deres tredje barn, Mia, og efter en planmæssig graviditet, fandt parret i 31. uge ud af, at deres datter ikke længere havde et hjerteslag.

På tragisk vis resulterede det i en dødsfødsel.

Det skriver parret på deres fælles Instagram-profil.

'Vi holdt vores barn, viklede det ind i et tæppe, det så sødt ud og lignede vores søn Brayden, da han blev født. Men hun trak ikke vejret, hun græd ikke og bevægede sig ikke. Lægerne har ikke noget svar på, hvorfor det skete. Det sker desværre bare,' skriver Michelle McCourty blandt andet i opslaget og fortsætter:

'Jeg kan ikke forklare mine tanker i øjeblikket. Min tro har altid været stærk, men den har i den grad vaklet. Jeg var så vred. Jeg var nødt til at ringe til mine mest troende venner og få støtte til at håndtere denne virkelighed. For at min vrede ikke fik mig til at miste min tro fuldkommen.'

Samtidig beskriver hun, hvordan sorgen i øjeblikket presser sig på døgnet rundt.

'Den blotte tanke om hvad der skete, forårsager pludselige tårer når som helst på dagen, og det at skulle snakke om det, gør ondt gange ti.'

Parret har i forvejen to børn. En datter, Londyn, på tre år og sønnen Brayden på to.

I opslaget skriver parret også, at de beder for bønner, og at deres privatliv bliver respekteret i denne svære tid.

32-årige Devin McCourty spiller til dagligt amerikansk fodbold i storklubben New England Patriots og har fået flere støttende ord fra sine kollegaer i sporten, heriblandt Tom Brady og Jarrett Stidham.

Devin McCourty han optrådt for klubben siden 2010.