Fodboldspiller erkender ludomani: Stjal fra spillerkassen

I sine unge dage var norske Veggard Forren så eftertragtet, at selveste Alex Ferguson havde øje på den norske spiller.

Nu er han 32 år og måske ved at ryge ud af sin norske klub Molde, fordi han har taget af spillerkassen for at gamble pengene væk.

Det fortæller han i et interview med norske TV2.

»Jeg har været bødechef og haft kontrollen over, hvordan tingene bliver gjort. Jeg har desværre optaget et par kortsigtede lån for at dække min spillegæld. Jeg havde gode intentioner og har flere gange betalt tilbage fra min egen lomme. Det var hovedsageligt for at dække af over for hende derhjemme. Det har ført til mange små løgne, desværre. Det har gjort, at de blev til en større sag, end jeg håbede på,« siger Forren og indrømmer, at problemet har varet længe.

»Jeg har altid haft nogle problemer. Jeg har på en måde aldrig været i et uføre, fordi jeg har tjent gode penge. Det har ligesom altid ordnet sig. Det har været en udfordring, lige fra jeg begyndte at tjene penge. Det har været en sygdom, som har været vanskelig at indrømme for sig selv,« siger Veggard Forren, som mandag var til møde om sin fremid i klubben med sin advokat.

Derfor deltog han ikke i træningen, og det er uvist, om han kommer til det igen.

»Jeg har forklaret situationen for mine nærmeste og beklaget det stærkt. Jeg har sagt, at jeg har brug for hjælp, og responsen har været helt fantastisk.«

Spillerens advokat har proklameret, at man ikke vil acceptere, hvis klubben fyrer ham, og vil i så fald tage sagen i retten.